0

Waterpret met Sophie de giraf

Geplaatst op: 18-03-2021

WATERPRET MET SOPHIE DE GIRAF

Of het nu in de badkamer is of lekker buiten in de tuin: in bad gaan is nóg leuker als je beste vriendinnetje mee mag! Gelukkig zijn er Sophie de giraf badspeeltjes in allerlei soorten, zodat je kindje zich heerlijk kan vermaken. Immers, niet al het speelgoed is geschikt om mee in bad te nemen. De onderdelen moeten volledig waterdicht zijn óf goed schoon te maken van binnen, zodat je zeker weet dat er binnenin geen vuil achterblijft. Gelukkig zijn deze Sophie de giraf badspeeltjes speciaal gemaakt voor gebruik in het water en dus volkomen veilig voor je kindje. Bovendien zijn ze niet alleen leuk, maar vaak ook nog leerzaam!

Splash & Surf piramide
Plak de surfplank aan de badkuip met de twee stevige zuignappen, waarna je kindje Sophie en haar zeevriendjes er eenvoudig op kan stapelen. Zo ontstaat een kleurrijke piramide die de zintuigen stimuleert en waar van alles aan ontdekt kan worden. De grappige diertjes blijven bovendien drijven, zodat je kindje er ook los mee kan spelen.

Badpuzzel
Deze bijzondere 3D-badpuzzel bestaat uit vrolijke plastic figuurtjes, in de vorm van Sophie en haar vriendjes, die je op verschillende vormen kunt plaatsen. Deze vormen kun je vervolgens weer aan elkaar bevestigen, zodat een drijvende puzzel ontstaat. Niet alleen handig voor de motoriek, maar stimuleert ook het concentratievermogen en logisch inzicht. En als je kindje uitgepuzzeld is, kan het natuurlijk ook allerlei spannende wateravonturen beleven met de losse figuren.

Pipes Folies
Bevestig de Pipes Folies met de bijbehorende zuignappen aan de badwand en gieten maar! Als de diverse kranen openstaan en je kindje gooit water in de rode tank, gaat de molen draaien, zie je Margot de schildpad zwemmen in haar glazen pot of komt er water uit de bloem. Zijn de kranen dicht en is de rode tank vol, dan verschijnt Sophie met haar duikbril op. Zo staat dit waterbuizenfestijn niet alleen garant voor heel veel waterpret, het leert je kindje ook over oorzaak en gevolg.

Magic Splash Board
Het Sophie de giraf Magic Splash Board bevestig je met de zuignappen eenvoudig aan de muur of badwand. Als je vervolgens met het meegeleverde Sophie de giraf badbootje water erop spuit, verschijnt er opeens een nieuwe afbeelding op het bord!

Adviesprijzen
Sophie de giraf Splash & Surf piramide €29,99
Sophie de giraf Badpuzzel €25,99
Sophie de giraf Pipes Folies €49,99
Sophie de giraf Magic Splash Bord incl. badbootje €29,99Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious